U bent nu hier: Diensten / Observatie

Observatie

Bij Dutch Detective Agency is ruime ervaring en mensenkennis in huis om een observatie uit te voeren. Een observatie is een bijzonder doeltreffende methode om in kaart te brengen hoe uw medewerker buitendienst, vertegenwoordiger of expeditiechauffeur omgaat met zijn of haar vrijheid. Het is niet simpelweg een kwestie van iemand volgen of gadeslaan. Er is veel inzicht nodig om te kunnen voorspellen hoe de situatie zich zal gaan ontwikkelen en daarop te anticiperen.

We kunnen bijvoorbeeld onderzoeken of uw medewerker wel daadwerkelijk om gezondheidsredenen niet op het werk is verschenen. We zoeken snel uit of uw medewerker thuis aan het klussen is of er een tweede baan op nahoudt. Ook in de thuissituatie kan een observatie gewenst zijn. Zo kan het voorkomen dat u meer inzicht wilt hebben in het gedrag van uw huisgenoot. Bijvoorbeeld wanneer uw partner steeds later thuiskomt met onwaarschijnlijke excuses of wanneer u twijfelt of uw kind met de juiste vrienden omgaat.

Wij staan voor u klaar om hierin helderheid te verschaffen. Zeker in zulke omstandigheden handelen we met ons hart. Om de eenvoudige reden dat we zelf ook een gezin hebben.

Wij doen een grondig onderzoek met de meest moderne onderzoeksmethoden. We werken snel en kostenbewust, maar altijd zeer discreet. Tijdens het onderzoek blijft u op de hoogte door in te loggen in ons beveiligde online cliëntendossier.

Dutch Detective Agency weet wat er speelt.

Of laat ons u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt!