U bent nu hier: Diensten / Onderzoek overspel

Onderzoek naar overspel

Onderzoek naar overspel is een grote en emotionele stap. Wij van detectivebureau Dutch Detective Agency begrijpen dat! Als u vermoedt dat uw partner overspel pleegt, is dat een gevoelige en delicate aangelegenheid. Er kunnen verschillende signalen zijn om een onderzoek te starten naar het eventuele overspel:

  • U heeft gemerkt dat uw partner geheimzinnig omgaat met zijn of haar mobiele telefoon, berichten wist en niet onbeheerd laat liggen, wat voorheen wel het geval was.
  • Uw partner besteed ineens meer aandacht aan zijn of haar uiterlijk.
  • Er is steeds meer sprake van overwerk, vergaderingen of trainingen met de mededeling dat het op die momenten niet mogelijk is telefonisch bereikbaar te zijn.
  • Uw partner staat vroeger op, met het argument dat hij of zij die dag vroeg moet beginnen.
  • Er is sprake van gedragsverandering binnen de relatie, dat kan meer afstandelijk zijn of juist dat u meer aandacht krijgt. Het laatste is compenserend gedrag.
  • Er worden in het weekend en de avonden nieuwe activiteiten ondernomen, zoals een sport of hobby.

Discreet en professioneel

Indien u privé detectivebureau Dutch Detective Agency benadert voor een overspel onderzoek dan zullen wij de omstandigheden en hetgeen wat u uitgezocht wilt hebben met betrekking tot het eventuele overspel, met de grootste nauwkeurigheid behandelen. Het onderzoek naar het eventuele overspel voeren wij uit door middel van statische en dynamische observatie. Discreet en professioneel, zoals u mag verwachten van een ervaren privé detectivebureau.

Om het overspel onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren vragen we vooraf verschillende informatie, zoals een foto van uw partner, kenteken auto, de tijd en het adres waar we het overspel onderzoek moeten starten. Tijdens het onderzoek houden we contact met u, zodat u op de hoogte bent van de voortgang en onze bevindingen. Recherchebureau Dutch Detective Agency, gevestigd te Rotterdam is zeer ervaren in het zo efficiënt mogelijk leveren van feiten. Wat de feiten dan ook mogen zijn.

Onze doelstelling

Onze doelstelling is u te voorzien van de waarheid. Schakel daarom een ervaren, menselijk en gespecialiseerd recherchebureau in, om het overspel onderzoek te laten uitvoeren.

U kunt de bewijzen gebruiken om uw partner te confronteren en tot een oplossing te komen indien er werkelijk sprake is van overspel. Ook kan het zekerheid bieden om gegrond tot een echtscheiding over te gaan. In de huidige wetgeving is overspel geen gegronde reden voor een echtscheiding. Wel kan overspel worden aangevoerd als bewijs van een onherstelbare ontwrichting van het huwelijk. En dat is wel een grond voor een echtscheiding.

Dutch Detective Agency, gevestigd te Rotterdam, kan u van dienst zijn met een gedegen, vertrouwelijk en efficiënt onderzoek. We kunnen u van helder en onderbouwd bewijsmateriaal voorzien middels een gedetailleerde rapportage, ondersteund met foto bewijsmateriaal. We brengen in beeld wat er werkelijk speelt.

Als gecertificeerde detectives hebben we zwijgplicht en handelen we volgens de privacygedragscode. We werken met een optimaal beveiligd online dossier. Uw persoonlijke dossier is altijd up-to-date en u kunt het dossier op elk moment van de dag inzien. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Kosten overspel onderzoek

Voor een overspel onderzoek hanteren wij diverse uurtarieven. Een tarief voor statisch, dynamisch en het aantal benodigde rechercheurs. Statisch is stilstaand observeren en dynamisch is het volgen van een persoon per auto, in het openbaar vervoer enz. Een dynamisch onderzoek wordt altijd door meerdere rechercheurs uitgevoerd om veiligheidsredenen in het verkeer en vanwege de complexiteit. Vooraf wordt altijd een overeenkomst over het aantal te besteden uren en rechercheurs afgestemd.

  • Uurtarief 80 Euro per benodigde rechercheur, exclusief BTW;
  • Bij spoedopdrachten (dezelfde dag) wordt een toeslag berekend van 20%;
  • Geen toeslag voor weekend en avonduren;
  • Minimum aantal af te nemen uren is 3 uur.

Wilt u Dutch Detective Agency inhuren voor een onderzoek?

Neem dan contact op en laat ons u informeren!

CAPTCHA Image
Bel voor meer informatie naar
+31(0)85 060 0100