U bent nu hier: Diensten / Onderzoek ziekteverzuim

Onderzoek ziekteverzuim

Onderzoek ziekteverzuim van uw personeel kan uw bedrijf behoorlijk veel kosten besparen. Recherchebureau Dutch Detective Agency kan u van dienst zijn met het uitvoeren van een onderzoek ziekteverzuim, wanneer er twijfels zijn over uw werknemer of het daadwerkelijk gezondheidsredenen zijn, om niet op het werk te verschijnen. Door onze ervaring als doorgewinterde ondernemers zijn we regelmatig met deze problematiek geconfronteerd en weten als geen ander wat de financiële nadelen, maar ook de demotiverende gevolgen voor uw overige personeel inhoud. Met onze kennis van ondernemen en met welke zaken u geconfronteerd kan worden, zijn we DE aangewezen partner, om voor u een gedegen en professioneel ziekteverzuim onderzoek uit te voeren. We leveren snel een gedegen rechtsgeldige rapportage met duidelijk foto-bewijsmateriaal, zodat u juridische stappen kunt ondernemen met betrekking tot een onrechtmatig zieke werknemer.

Plan van aanpak bij onderzoek naar fraude ziekteverzuim

Onze aanpak bij een ziekteverzuim onderzoek stemmen we volledig af op de omstandigheden en de informatie die u ons kunt verstrekken. Bij een ziekteverzuim onderzoek prefereren we een persoonlijk intake gesprek, echter gezien de vaak urgente omstandigheden, kan het intake gesprek ook telefonisch geschieden. Na het intake gesprek verstrekken we snel een heldere offerte met plan van aanpak. Alle afspraken voor beide partijen zijn duidelijk onderbouwd, zodat u precies weet wat u geleverd krijgt en binnen welk tijdsbestek. De kosten worden doorgaans berekend volgens ons uurtarief, echter door middel van het intakegesprek kan een vast bedrag aangeboden worden zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Door onze ruime inzetbaarheid kunnen we het ziekteverzuim onderzoek vrijwel onmiddellijk starten. Dat is het voordeel van een professioneel detectivebureau.

Menselijk en commercieel te handelen

We opperen menselijk en commercieel te handelen. Letterlijk betekent commercieel: denken en handelen in de geest van de cliënt. En dat is precies wat onze doelstelling is binnen al onze onderzoeken. Bij een ziekteverzuim onderzoek is inzicht nodig met ervaring uit de praktijk en vooral inlevingsvermogen van ervaren ondernemers. Onze ervaring hebben we opgedaan in het tientallen jaren succesvol ondernemen. Door een carrièreswitch middels ons recherchebureau zetten we onze kennis in om kostenefficiënt probleemoplossing te bieden. Denken, handelen en resultaat is ons motto.

Recherchebureau Dutch Detective Agency is gevestigd te Rotterdam. We voeren ziekteverzuim onderzoek uit, onder andere in de regio van de volgende steden:

  • Rotterdam;
  • Den Haag;
  • Amsterdam;
  • Haarlem;
  • Utrecht;
  • Eindhoven;
  • Dordrecht;
  • Breda;
  • Middelburg;
  • Vlissingen.

Hoe voeren we een ziekteverzuim onderzoek uit

Ziekteverzuim onderzoek wordt door ons als professioneel detective- en recherchebureau uitgevoerd door middel van observatie. Dit kan statisch geschieden, of dynamisch, oftewel het volgen en gadeslaan van de persoon in kwestie zodat we in alle omstandigheden de activiteiten kunnen nagaan van de werknemer waarover twijfels zijn of het daadwerkelijk gezondheidsredenen zijn, om niet op het werk te verschijnen. In de meeste onderzoeken uitgevoerd door ons recherchebureau wordt de observatie gestart bij de woning of na het bezoek aan de bedrijfsarts van de persoon in kwestie. We schrikken niet terug om in bepaalde omstandigheden de stoute schoenen aan te trekken en discreet te informeren of te handelen naar de feiten die we aantreffen. Initiatief en durf is een onderdeel van het recherchewerk en broodnodig voor het leveren van resultaat binnen een ziekteverzuim onderzoek.

Snel, effectief en deskundig

Het ziekteverzuim onderzoek voeren we snel, effectief en deskundig uit. Tijdens het onderzoek houdt uw vaste contactpersoon u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het ziekteverzuim onderzoek. Door de juiste onderlinge communicatie streven we naar een prettige samenwerking met de doelstelling uw kwestie effectief tot een oplossing te brengen. We zijn ervan overtuigd, dat u als ondernemer zijnde, dit moet aanspreken.

Neem gerust contact op met Dutch Detective Agency om de mogelijkheden en de kosten te bespreken van een onderzoek naar ziekteverzuim.

Wilt u Dutch Detective Agency inhuren voor een onderzoek?

Neem dan contact op en laat ons u informeren!

CAPTCHA Image