U bent nu hier: Diensten / Onderzoek verzekeringsfraude

Onderzoek naar verzekeringsfraude

Dutch Detective Agency kan u helpen als u vermoedt dat uw klant zich schuldig maakt aan verzekeringsfraude. Het toetsen van een ingediende claim vereist inzicht en een doelgericht onderzoek, bijvoorbeeld op de locatie van een geclaimde diefstal of schade. Naast het onderzoek op locatie gebruiken wij onze expertise om het onderzoeksrapport aan te vullen met alle tot de zaak gerelateerde interviews en achtergrondonderzoek. We voeren het onderzoek professioneel en kostenbewust uit. Onze onderzoekers komen in elke situatie snel tot waarheidsvinding.

Assurantiemaatschappijen zijn van harte welkom bij Dutch Detective Agency voor een accuraat en degelijk onderzoek. We zijn gediplomeerd, gecertificeerd en handelen volgens de privacygedragscode. Alle feiten worden in detail vastgelegd in ons unieke online cliëntendossier. Wij hanteren tijdens het onderzoek geen papieren dossiers, omdat uw vertrouwelijke gegevens optimaal beveiligd moeten zijn. Door in te loggen in uw persoonlijke online dossier kunt u altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het onderzoek.

We hebben de tools en de kennis in huis en werken ook over de landsgrenzen. We gaan tot het uiterste om kwaliteit te leveren, precies zoals u van een hoogstaand detectivebureau kunt verwachten.

Op al onze onderzoeken is de privacygedragscode en zwijgplicht van toepassing. U kunt alle ontwikkelingen rondom het lopende onderzoek op de voet volgen met ons beveiligde online cliëntendossier, waar dan ook en wanneer u maar wilt.

Dutch Detective Agency begrijpt wat u van ons verwacht.

Of laat ons u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt!